Ügyfélkapu

Letölthető
Technikai segítség
Egyéb
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Pendrive-ot vagy
ingyenes webtárhelyet nyerthet!

Rólunk mondták


Lehet-e valakinek honlapja úgy, hogy nem is ért hozzá? A Bluecast-nál igen.
Hiába voltam döntésképtelen bizonyos kérdésekben, bizalmammal nem visszaélve oldották meg problémáimat. Tudatlanságból fakadó kételyeimet megértéssel fogadták, hála a türelmes, elérhető kiszolgálásnak. Bámulatos ügyfélközpontúság és tisztesség jellemzi a Bluecast Kft. -t, csak így tovább! Engem meggyőztek, mégis van olyan szakember, aki gyorsan, jól és olcsón dolgozik. Ehhez még hozzájárul az udvariasság és a segítőkészség, ezután nem meglepő, hogy a végeredmény teljes megelégedésemre szolgált."

Farkas Nikolett (Szociológus)


Fiatal cégekre nem jellemző kötelességtudattal találkoztam a Bluecast Kft. - vel való közös munka során.
Kizárólag az ügyfél érdekeit veszik figyelembe, ennek alapján végeznek gyors, és igazán minőségi munkát. Ügyfélszolgálatuk mindig elérhető, megbízható, az esetlegesen felmerülő problémákat gyorsan megoldják.

Dr. Demeter Csaba (Ügyvéd)


Soha nem látott látogató és megrendelés.
Most már jóval többen vásárolnak tőlünk a weblapunknak köszönhetően. A korábbi weblapunkat csak néha látogatták. Úgy éreztük, ezen sürgősen változtatnunk kell. A Bluecast Kft. csapata készítette el és optimalizálta az új weblapunkat. Együttműködésünk eredményeként a látogatottságunk robbanásszerűen megnövekedett, ezáltal megrendeléseink is 200% al nőttek.

Horváth László (ügyvezető-igazgató)


Remek csapat, gyors és megbízható munkavégzés
Weboldalunk fejlesztése teljes egészében megrendelésünknek megfelelően történt, egy remek csapattal találkozhattam és rendkívül elégedett vagyok.
Ezúton is köszönöm az elvégzett értékes munkát és remélem, hogy mihamarabb módunk nyílik újabb projektekben történő együttműködésre.

Kis Péter (marketing referens)