Ügyfélkapu

Letölthető
Technikai segítség
Egyéb
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Pendrive-ot vagy
ingyenes webtárhelyet nyerthet!

Bemutatkozunk


Az Internet mára már egy mindenre kiterjedő információforrássá nőtte ki magát. Mindenki számára könnyen elérhető, minden információ megtalálható, költségeit tekintve pedig rendkívül olcsó. Napjainkban nagyon kiélezett verseny folyik az internetes szolgáltatások területén, és egyre több vállalkozás kínál megoldásokat internetes megjelenésre.
Az elmúlt években jelentős tapasztalatra tettünk szert ahhoz, hogy Magyarország egyik legfejlettebb internetes alkalmazásokat készítő és online megjelenést biztosító cége legyünk.

Az elmúlt 6 évben közel 500 weboldalt, ügyviteli és kereskedelmi rendszert készítettünk: referenciáink között szerepelnek egyszerű bemutatkozó oldalak, komplett portálok, látogatóstatisztikai rendszerek, e-contact rendszerek, valamint komplett webáruházak.
A fejlesztésnél célunk, hogy szolgáltatásunk minden elterjedt platformon elérhető legyen.

Cégünk 2002. óta folytat sikeres munkát a webes tárhely szolgáltatói piacon. Ez idő alatt több ezer domain név regisztrációját végeztük el, és a felhalmozott tapasztalatainkat igyekszünk ügyfeleink számára gyümölcsöző módon kamatoztatni.
Domain regisztrációs szolgáltatásunk árai az egyik legkedvezőbbek a magyar piacon, ezzel is segítséget nyújtva ügyfeleink számára a minél kedvezőbb internetes megjelenés elindítására.

Tárhely szolgáltatásunkat már a megalakulásunktól üzemeltetjük. Gyors, rugalmas, de egyben megbízható és biztonságos tárhelyeink meglepően nagy sikerre tettek szert. Rengeteg nagyobb vállalkozás és kisebb cégek is nálunk tartják fent az online megjelenésükhöz szükséges tárhelyüket, és levelezésüket.
A több mint 200 fajta magyar és nemzetközi domain végződés regisztrációjának lehetőségégével igyekszünk minden domaint regisztrálni kívánó ügyfelünk igényeit kielégíteni.

Sok vállalat vagy intézmény szembesül azzal a problémával, hogy a belső folyamatok, illetve a szerkezeti struktúra folytán egyfelől nem kapnak a piacon olyan kész informatikai rendszert, amely képes lenne kielégíteni igényüket, másfelől ha mégis kapható ilyen, rendkívül magas ára miatt megfizethetetlen számukra. Ilyenkor a legjobb megoldást a testre szabott, egyedi alkalmazás kifejlesztése jelenti...

Honlapok készítésénél cégünk nem csupán az internetes megjelenés elkészítését vállalja, hanem hatékony honlapok, és keresőkben könnyen megtalálható weboldalak elkészítését is.
Mi nem csupán egy igényesen kidolgozott kinézettel (design) rendelkező, és jól átlátható honlapot kínálunk, hanem egyben Ön egy hatékony weboldal birtokosa is lesz. Cégünk több mint 6 éves tapasztalattal rendelkezik a keresőoptimalizálás területén, ami Amerikában az internet egyik legjelentősebb ágazatává vált.
Több a keresőmarketingben jártas munkatársunk dolgozik azon, hogy Önnek egy igazán hatékony honlapot tudjunk biztosítani, amivel elérheti, hogy cége online megjelenése is egy jelentős bevételi forrás legyen.

A fejlesztéseket a Megrendelővel szorosan együttműködve, igényeinek maximális figyelembevételével készítjük. Munkatársaink szaktudása és tapasztalata, valamint a felhalmozott gyakorlati ismereteink mind hozzájárulnak megbízóink eredményes internetes megjelenéséhez, munkájuk hatékonyságának növeléséhez.