Ügyfélkapu

Letölthető
Technikai segítség
Egyéb
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Pendrive-ot vagy
ingyenes webtárhelyet nyerthet!

Kulcsszavak fontossága


A kulcsszavak helyes kiválasztása


A honlapunk szövegének megírásakor figyeljünk mindig arra, hogy milyen szavakkal lenne a legcélszerűbb leírni az adott témát. Azonban figyelembe kell vennünk azt is, hogy olyan kifejezésekkel és kulcsszavakkal kell megalkotnunk oldalunk tartalmát, amire valószínüleg keresnek is az emberek. Használjuk a kulcsszavak a témakörök leírásánál, fejezetek címeiben, azonban nagyon fontos, hogy ne essünk azonban túlzásba, mert a nehezen olvasható, kulcsszavakkal teletömött oldalt maximum csak egyszer és csak pár másodpercig nézik meg a látogatók.

Használjuk kulcsszavaink ragozott alakjait is, hiszen a Google könnyen felismeri ezeket is, és ezzel is azt bizonyítjuk, hogy a témán belül választékosan írjuk le a témakört.
Folyamatosan figyeljük látogatóstatisztikánkat, mert abban találhatunk eddig csak véletlenül pár látogatót hozó kulcsszavakat, amiketre ha optimalizáljuk oldalunkat, lehet hogy sok száz látogatót szerezhetünk.

A legfontosabb, hogy azokat a tőszavakat próbáljuk meg megkeresni, ami a honlapunk tartalmát leginkább jellemzi, és használjuk ezek ragozott alakjait, valamint használjuk őket kifejezésekben is.