Ügyfélkapu

Letölthető
Technikai segítség
Egyéb
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Pendrive-ot vagy
ingyenes webtárhelyet nyerthet!

Szerver felügyelet


Szerver felügyelet szolgáltatásunk magában foglalja szerverének/szervereinek folyamatos biztonsági felügyeletét, mely folyamatos távfelügyeletet és szükség esetén helyszíni kiszállást is tartalmaz. Ezen felül a szerveren található szoftverek folyamatos frissítését, a kritikus hibák azonnali javítását is elvégezzük.

Természetesen egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni, úgy mint felhasználók / email címek / domainek kezelése - karbantartása, munkaállomások karbantartása, szoftverek frissítése - beszerzése, adatbázisok karbantartása, szerver működés optimalizálása.

Az informatika folyamatos fejlődésével egyre több alkalmazást használunk, egyre bővülő adatainkat csak digitális formában, a számítógépen tudjuk tárolni. Minden percben hatalmas léptékben szaporodnak fontos és értékes adataink. Sok olyan tényező van, ami adatvesztéshez vezethet: hardverhibák, programozási hibák, emberi tévedés-mulasztás vagy szándékos károkozás, természeti katasztrófák. Néha lehetetlen az elvesztett adatok újra létrehozása, vagy ha meg is oldható akkor az sok fáradtságba és pénzbe kerülhet.
A biztonsági mentés egy fontos módja az adatokba fektetett munkánk védelmének.
Cégünk vállalja a szerverein tárolt adatai biztonsági másolatának elkészítését akár több napról/hétről/hónapról is az Ön által legmegfelelőbb adathordozóra.

Vállaljuk mind Linux / UNIX, Windows, vagy akár Novell szerverek felügyeletét és karbantartását.
Munkatársaink magas szakmai háttérrel rendelkeznek, hogy cégének a legoptimálisabb megoldásokat tudjuk nyújtani.