Ügyfélkapu

Letölthető
Technikai segítség
Egyéb
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Pendrive-ot vagy
ingyenes webtárhelyet nyerthet!

Szerver karbantartás


Mivel a meglévő szoftverek állandóan frissülnek, jobb, stabilabb verziók jelennek meg, illetve hibák kerülnek javításra, így minden szervernek szüksége van állandó felügyeletre, karbantartásra.
Amennyiben szerver karbantartás szolgáltatásunkat választja a szoftverek srissítésén kívül munkatársaink folyamatosan felügyelnek szerverének/szerverinek biztoságára távfelügyelet segítségével, ezzel is kiszűrve az internetről érkező támadók káros tevékenységét. Egy ilyen támadás felbecsülhetetlen károkat okozhat meglévő rendszerében és adataiban.
A folyamatos felügyeleten kívül folyamatos biztonsági mentést is végzünk adatiról, hiszen a meglévő hardver elemek bármikor meghibásodhatnak ezzel akár kárt okozva az adatokban.

Ne essen abba a hibába, hogy úgy gondolja egy szervert csak egyszer fel kell telepíteni és majd ha meghibásodik csak akkor eszközöl javítást, hiszen felbecsülhetetlen károkat okozhat cége tevékenységében ha egy külső támadó megszerzi vagy akár csak megrongálja adatait. Nem is gondolna naponta hány ilyen (segítségünkkel meghiúsult) támadást regisztrálnak munkatársaink már meglévő ügyfeleinknél.

Kollégáink folyamatosan gondoskodnak mind a biztonsági rések felderítéséről és javításáról, mind az egyéb felmerülő igényekről (felhasználók kezelése, szoftvertelepítés, szoftverfrissítés, biztonsági felügyelet, e-mail címek létrehozása, adatbázisok karbantartása, stb.).